Startelva: Adrian – Eklund, Matte, Chanon – Aman (wingback), tre innermittfältare; Tristan (off-v), Daniel/Hagi (sittande), Anton (off-v), Mathias (wingback) – Besnik, Harry
Felix som spelade sista 25 som wingback till höger.
Milad som tog den defensiva (?) positionen på innermittfältet sista 22.
Yousef som spelade anfallare sista kvarten.
Och Henke och Axel som inte spelade alls.

Relativt jämnt den första kvarten, möjligen med ett visst litet övertag för oss. Lagen hade vardera en skaplig målchans i matchinledningen som båda missades. I den 19:e min tog vi ledningen på en skarv från ”Hagi” på en frispark från Anton och bara två minuter senare fyllde vi på med ytterligare ett mål från Besnik som efter ett felpass från en motståndare plötsligt befann sig helt ensam med målvakten och inte gjorde något misstag.

Sedan blev halvleken mer utpräglat vår om än inte jättemarkant. Flagg hade i den 29:e min också ett hyfsat reduceringsläge efter ett lite kaotiskt läge framför vårt mål. I den 40:e min gjorde Mathias 3-0 efter pass från Besnik. Minuten därefter hade de ur dålig vinkel ett skott i stolpens utsida.

Andra halvlek var inte många sekunder gammal när Flagg missade en jättemöjlighet. Några minuter senare hade någon i vårt lag (Besnik?, ”Hagi”?) ett rykande långskott som målvakten med fingertopparna lyckades tippa över ribban. I den 61:a min var det dags för 4-0 när Besnik, på ett närmast skrattretande likt mål som det han gjorde mot Husie i lördags, satte dit bollen. Från samma avstånd, snodde bollen, två vrickningar för att få fritt skottutrymme och sedan en kanon i krysset.

Efter att vi haft en grov avslutsmiss nära målet avslutade Besnik vår målskörd för dagen när han i den 70:e min på nick fullbordade sitt hattrick på ett inlägg från Mathias. Sammanfattningsvis var vi väldigt överlägsna i andra då Flaggspelarna också började hänga ordentligt med huvudena och gnällde rätt mycket på varandra.

Flagg var förstås inte jättebra utan mer i nivå med sin poängskörd. Det förtar dock inte värdet av vår insats som var väldigt gedigen. Kanske mycket på grund av våra två tidigare raka vinster spelade vi mycket lugnare och stundtals en rent njutbar fotboll.

Och efter gårdagens match har vi nu klättrat från sista till sjätte plats på 14 dagar!

Statistik: Hörnor: 8-4 Avslut på mål: 6-4 (vi var för dagen befriande effektiva) Avslut utanför: 5-3